Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
04:33

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dp_probation


27 листопада 2020, 14:41

«Чим пробація ефективніша за в’язницю? Реформування пенітенціарної системи в Україні»

Опис до фільму:
В Україні поступово змінюється філософія покарання злочинців і наближується до європейських стандартів – від покращення умов утримання до відбування покарання на пробації. Тож головна ідея фільму – поступово призвичаїти середньостатистичного жителя України до думки про такий альтернативний спосіб покарання злочинців як пробація, переконати, що вона ефективніша за тюрму, донести, що пробація – це не про прощення злочинів, а про більш дієве покарання (за нетяжкі злочини).
У фільмі показано людські історії, що підтверджують правдивість слів і дій Мін’юсту у напрямку реформування пенітенціарної системи. Розкриваються реальні життєві історії злочинців, які замість в’язниці відбувають покарання на пробації. Пояснюється психологія злочинів та злочинців: як вони мислять, чого хочуть, чого бояться.
На прикладі трьох переплетених між собою історій реальних людей розглядаються всі можливі варіанти перебігу подій, встановлюються причинно-наслідкові зв’язки, аби допомогти кожному глядачеві зробити свій вибір – «За безпечне суспільство».


Посилання на офіційний YouTube канал Міністерства юстиції України з розміщеним документальним фільмом:
https://www.youtube.com/watch?v=fcISH2Zp4cI&t=1s




Останній раз редагувалося: 27.11.2020 14:44
Переглядів: 273
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті