Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Gorod`ской дозор
Сб, 25 мая 2024
13:32

GOROD`СКОЙ ДОЗОР

Карина077


17 апреля 2023, 14:53

Співпраця Новокодацького РВ з Дніпровським Міським центром соціальних служб в Новокодацькому районі міста Дніпро.

13 квітня 2023 року до Новокодацького районного відділу філії Державної установи « Центр пробації» відбувся запланований візит, у межах банка ресурс, спеціаліста служби Дніпровського Міського центру соціальних служб в Новокодацькому районі міста Дніпро.
Зараз наша країна переживає тяжкі часи, які безумовно накладають відбиток на всі сфери діяльності громадян. В таких складних життєвих ситуаціях для продуктивної роботи - ефективною є співпраця районнного відділу філії Державної установи « Центр пробації» та Міського центру соціальних служб. Спільно з колегою працювали з категорією правопорушників віком до 35 років ( молодь ).
Спеціаліст Міського центру соціальних служб провела профілактичну роботу, направлену на зниження ризику скоєння повторного кримінального злочину суб’єктами пробації
Були обговорені питання стосовно соціального супроводу та соціальної профілактики суб’єктів пробації та проведена робота по обміну інформацією щодо сімей та осіб, які опинились у складних життєвих ситуаціях. Також був опрацьований алгоритм сумісної співпраці з відділом Дніпровського міського центру соціальних служб в Новокодацькому районі міста Дніпро.


обговорення нагальних питань


Последний раз редактировалось: 17.04.2023 15:02
Просмотров: 211
Все записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте