Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 24 квітня 2024
06:28

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Рrobation


29 травня 2023, 15:10

Самозахист – запорука безпеки життя та здоров’я. Співробітники пробації Дніпропетровської області опрацьовують навички дій в екстремальних ситуаціях

26 травня 2023 року співробітники структурних підрозділів філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області взяли участь у практичному занятті з основ самозахисту, навички якого у подальшому зможуть убезпечити життя та здоров’я під час виконання посадових обов’язків.
Захід відбувся на базі Державного закладу професійної освіти зі специфічними умовами навчання «Криворізька академія патрульної служби», в якому взяло участь 26 працівників органів пробації із 9 структурних підрозділів.
В ході заняття, викладачі циклу тактичної та фізичної підготовки Академії провели теоретичний курс самозахисту, а також з учасниками обговорили і проаналізували значення та правові підстави для застосування фізичної сили.
Під час практичного навчання учасники заходу познайомились з базовими навичками самозахисту, основами фізичної підготовки та відпрацювали найбільш вірогідні випадки, які можуть статися під час виконання службових завдань.
Заняття пройшло дуже насичено та цікаво. Ці знання є надзвичайно актуальними, адже завдяки їм працівники зможуть захистити себе в небезпечних ситуаціях.
Аналогічний захід було проведено 05 квітня 2023 року на базі Територіально відокремленого відділення «Кам'янська філія Академії Державної пенітенціарної служби», в якому взяли участь 20 співробітників органів пробації.
Завдяки практичним заняттям самозахисту співробітники структурних підрозділів пробації зможуть успішно діяти в екстремальних ситуаціях та унебезпечити своє повсякденне життя.

Філія Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області








Переглядів: 233
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті