Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 7 липня 2024
19:24

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


11 липня 2023, 08:59

ДЕНЬ РОДИНИ

06.07.2023 Дніпровським районним відділом м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» в Дніпропетровській області з суб’єктами пробації за участю керівника громадської організації «Довіра Дніпро» Дмитра Потася проведено спільний захід, присвячений Дню родини.
Щорічно, починаючи з 2012, в Україні 08 липня відзначається День родини. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят» був підписаний 30 грудня 2011 року Віктором Януковичем. 20 вересня 1993 року Генеральна Асамблея ООН впровадила в У кожної людини повинна бути любляча його родина. Сім’я-це головна цінність у нашому світі. Без родичів життя людини не повноцінне. Саме сім’я завжди допоможе і підтримає у важкі хвилини нашого життя. І головна наша цінність – це батьки. Вони подарували нам життя, ростили нас і оберігали. Під їх захистом ми виросли і стали самостійними людьми. Ми всім зобов’язані нашим коханим і дорогим батькам. Коли кожен з нас стає старшим, то і ми прагнемо створити свої сім’ї і народити своїх дітей. Ми також як і наші батьки будемо оберігати своїх дітей, захищати їх і виховувати їх гідними людьми. Так приємно прийти додому і знати, що там тебе чекають рідні люди. Щоб ти не зробив, вони завжди розуміють тебе і не відвернуться, як це можуть зробити чужі люди. Навіть віддані друзі не можуть зрівнятися з сім’єю, тому що навіть вони можуть залишити нас у складній ситуації.
Сім’я стає міцною і дружньою тільки після пережитих разом випробувань і труднощів. Такій сім’ї не страшні ніякі складнощі, її члени завжди будуть поруч. Наше життя так вже влаштоване, що в ньому бувають не тільки радісні моменти, але й сумні. Саме в такі моменти родичі підтримають і підставлять своє плече. Всі матеріальні блага не зрівняються з цінністю родини, адже вона насправді безцінна. Про це можуть сказати ті, у кого не було сім’ї. Ці люди знають, як важливо мати сім’ю і не втратити її.
Ми ж, у кого повноцінна сім’я, часом не думаємо про це і ображаємо наших рідних. Ми звикли до того, що у нас є сім’я і нам здається, що наші родичі завжди будуть з нами поруч. Але це всього лише помилка, тому ми повинні цінувати і поважати членів сім’ї. Це велике щастя дане людині. Тільки сім’я може подарувати нам радість і щастя, ніякі багатства не зможуть замінити любов родини. Ми повинні пам’ятати про це і цінувати свою сім’ю.




Переглядів: 217
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті