Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 1 липня 2024
04:57

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

[email protected]


16 серпня 2023, 14:39

Реалізація проекту «Профілактика соціально значущих хвороб серед суб’єктів пробації" у Самарському районному відділі ДУ "Центр пробації".

Самарський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області під час виконання покладених на нього завдань постійно взаємодіє з представниками благодійних та громадських організацій. Наразі у Самарському районному відділі з питань пробації представники Благодійної організації «Благодійне товариство «Мережа 100 % ЖИТТЯ ДНІПРО» реалізовують проект «Профілактика соціально значущих хвороб серед суб’єктів пробації, а також сприяння у діагностиці та подальшому лікуванні ВІЛ-інфекції та вірусного гепатиту С».
В ході зустрічей суб’єкти пробації отримують консультативну допомогу стосовно усіх аспектів життя з ВІЛ та гепатитом С, прийому ліків та медичного нагляду, необхідності залучення індексних партнерів (тобто партнерів людей, що живуть з ВІЛ) до постійного тестування на ВІЛ. Також суб’єкти пробації мають можливість прийняти участь у анонімному первинному обстеженні та експрес-тестуванні на ВІЛ та вірусний гепатит С, яке проводиться волонтером БО "БТ "100 % ЖИТТЯ ДНІПРО".
Також на спільній нараді з фахівцями Самарського районного відділу Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області була проведена тренінгова програма, метою якої стало підвищення знань співробітників відділу пробації в сфері ВІЛ/СНІД, вірусних гепатитів, покращення проведення соціально-виховної роботи з суб’єктами пробації, які мають ВІЛ позитивний статус та/або хворі на вірусний гепатит.




Останній раз редагувалося: 25.08.2023 15:13
Переглядів: 186
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті