Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 26 червня 2024
09:58

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


23 серпня 2023, 13:04

День Державного Прапору України

Сьогодні , 23 серпня, в Україні відзначають День Державного Прапора. Свято засноване указом Леоніда Кучми в 2004 році з метою виховання поваги громадян до державних символів України.
Під час повномасштабної війни весь світ дізнався про самовідданість і хоробрість українського народу. Працівниками Новокодацького районного відділу філії Державної установи « Центр пробації» проведений запланований захід у вигляді відеоекскурсу в історію свята.
Якщо звернутись до історії, то можна помітити, що довгий час порядок смуг на прапорі був невизначеним і використовувався в двох варіантах. Але з 1848 року поступово став переживати синьо-жовтий варіант, який і закріпили в 20 столітті. Перше офіційне визначення синьо-жовтого прапора відбулося 22 березня 1918 року за законом Центральної Ради.
Серце кожного українця завмирає при підйомі національного прапору. В ньому втілено віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі.






Переглядів: 173
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті