Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 2 липня 2024
21:52

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


14 вересня 2023, 16:22

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ДЕМОКРАТІЇ

15 вересня відзначається Міжнародний день демократії, заснований в 2007 році Організацією Об’єднаних Націй. В цей день люди в усьому світі вшановують цінності свободи, поваги до прав людини, а також вільних і прозорих виборів.
Слово «демократія» походить від двох старогрецьких слів, що позначають «народ» і «влада», і традиційно переводиться як «влада народу». Під цим терміном мається на увазі політичний режим, в основі якого лежить метод колективного прийняття рішень з рівним впливом учасників на результат процесу або на його істотні стадії.
Демократія заснована на вільному волевиявленні народу і тісно пов'язана із забезпеченням правопорядку та здійсненням прав і основних свобод людини. Сучасне суспільство відносить демократію до універсальних цінностей і принципів.
14 вересня Дніпровським районним відділом м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області для суб’єктів пробації проведена інформаційна година на тему: «Міжнародний день демократії», на якій обговорювалась ефективність та дієвість демократичного процесу та його інституцій, самоорганізація громадян, які об’єднуються у своїх зусиллях для захисту своїх прав, свобод та інтересів.
Україна, пройшовши через Майдан і, наслідуючи демократичні цінності, досягла значного прогресу. Вільні вибори, судова реформа та прагнення до інтеграції в ЄС та НАТО роблять майбутнє України більш оптимістичним. Громадянське суспільство бере активну участь, зміцнюючи демократичні інститути. Незважаючи, навіть, на війну, розв’язану рф і спрямовану на знищення демократії, Україна продовжує рухатися вперед, надаючи надію на процвітання та розвиток у демократичному суспільстві.





Переглядів: 140
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті