Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 5 липня 2024
13:57

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


21 листопада 2023, 16:50

День гідності та Свободи

День гідності та Свободи - свято в Україні,що святкується щороку 21 листопада на честь початку двох революцій. Помаранчевої революції ( початок 22 листопада 2004 року) та революції Гідності. Це знакове державне свято, та пам,ятна дата. Гідність і свобода-це портрет сучасного українця. Кожного - військового, рятівника, поліцейського, волонтера і лікаря, енергетика і залізничника. Це незмінна характеристика нас усіх, як народу. Нашої сили і волі, нашої наснаги до боротьби, нашої сміливості й уміння усілякими засобами протистояти ординській навалі. Співробітники Новокодацького районного відділу, Центру Пробації, також активно долучились до святкування, переглянувши відеоекскурс в історію свята. Гідність і свобода воля і незалежність, права людини _ це цінності, що визначають фундамент української нації. Це цінності, що плекали мрію, будували шлях до її втілення й нині дають силу та мужність захищати рідну землю та ворога




Переглядів: 203
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті