Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 22 травня 2024
08:29

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

[email protected]


18 січня 2024, 11:28

ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ ЯК СКЛАДОВА СОЦІАЛЬНО – ВИХОВНОЇ РОБОТИ З СУБ’ЄКТАМИ ПРОБАЦІЇ

22 січня в Україні відзначають День Соборності – день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Так, з метою виховання патріотизму серед суб’єктів пробації 18 січня працівники Центрального районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області спільно з працівниками відділу Дніпровського міського центру соціальних служб у Центральному та Шевченківському районах міста провели захід на тему: «Єдина країна-єдиний народ», присвячений Дню Соборності України.
Головною метою заходу було донести до суб’єктів пробації ідеї соборності, як головної умови розвитку незалежної України, відзначення важливої події у багатовіковій історії українського державотворення, виховання патріотизму та духовності, як важливих життєвих цінностей, єдності та суверенності держави. Нині Україна продовжує боротьбу за свою незалежність.
Мета заходу – сприяти розвитку у суб’єктів пробації почуття національної гідності, громадянської свідомості, соціально активної позиції, поваги до мужності та свободи українського народу, його історії.


Центральний районний сектор
філії Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області







Переглядів: 111
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті