Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 15 травня 2024
09:05

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

lorik1702


19 лютого 2024, 12:18

Понад 2,5 млрд грн – внесок платників Дніпропетровщини до загального фонду державного бюджету

Протягом січня 2024 року до загального фонду державного бюджету від платників Дніпропетровської області надійшло понад 2,5 млрд гривень. Як зазначила очільниця Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш, надходження виросли на понад 484,4 млн грн, або на 23,6 відс. у порівнянні з відповідним періодом 2023 року.
За словами Наталі Федаш, сьогодні податковою службою для платників створені всі необхідні умови для сумлінного виконання ними податкових зобов’язань: працюють електронні сервіси, проводяться зустрічі з бізнесом і громадськістю за нагальними тематиками, за потребою оперативно надається практична допомога тощо.
«Розвиток будь-якої держави залежить від обсягів фінансування бюджетів. Наразі своєчасна і в повній мірі сплата податків забезпечує значну фінансову підтримку нашої країни, адже кошти спрямовуються на її обороноздатність. Дякуємо платникам за відповідальне ставлення до сплати податків!» – зазначила Наталя Федаш.




Переглядів: 22
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті