Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 29 квітня 2024
02:35

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


19 лютого 2024, 16:28

День Державного Герба України

Сьогодні відзначається День Державного Герба України. Вже багато століть герб єднає українців та надає сил. Український тризуб уособлює для нас зв’язок поколінь, прагнення українського народу до власної державності, соборності та незалежності.
Державний Герб України представлений малим та великим гербом. Малий герб зображений у вигляді тризубу золотистого кольору, розміщеного на синьому фоні. Така символіка була офіційно затверджена на Засіданні Верховної ради 19 лютого 1992 року. Тому саме цей день став Днем Державного Герба України. В свою чергу, зображення Великого Державного герба досі не затверджене і знаходиться на етапі розробки.
Працівники Новокодацького РВ філії Державної установи «Центр пробації» також активно долучились до святкування, переглянувши короткий відеоекскурс в історію свята.
Отож, вітаємо з цим визначним днем. Тризуб був і залишається символом прагнень нашого народу до волі, незалежності та процвітання, символізуючи для українців в усьому світі нерозривний зв’язок з Батьківщиною. Будьмо гідними нашої історії.





Переглядів: 86
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті