Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 28 червня 2024
10:06

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


21 червня 2024, 08:38

ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ

Щороку, 22 червня, український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів жертв Другої світової війни. Пам'ятна дата була встановлена Указом Президента України від 17 листопада 2000 року №1245\2000 «Про День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні».
Кожен рік, країна вшановує пам'ять про тих, хто відстояв свободу та переміг нацизм у Другій світовій війні. Цей день став символом героїзму та мужності українського народу, який підкорився тоталітарному режиму та постраждав від його розправи.
Саме в цей день, о 4-й годині ранку в 1941 році, нацисти почали бомбардування Києва. Через понад 80 років, 24 лютого 2022 року, так само о 4-й ранку на Київ і всю Україну полетіли російські ракети. Певна річ, що то були інші часи, інша окупація, інша війна, але наша мета не стала іншою.
Жорстоким катком геноциду пройшлася по території сучасної України та війна. З таким же жорстким катком війни до нас прийшла російська федерація знову…
Історії нашої держави навчає нас особливо гостро усвідомлювати ціну свободи, миру та безпеки. Тож священним обов’язком кожного із нас є – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв зі зброєю в руках наші кордони, нашу свободу, наш власний демократичний вибір.
20.06.2024 року з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні співробітники Дніпровського районного відділу м. Дніпра разом з суб’єкти пробації вшанували всіх воїнів, що полягли у боротьбі з гітлерівською Німеччиною, всіх патріотів, що боролися проти сталінського радянського союзу, та усіх жертв серед мирного населення. Окрім того, згадали всіх, хто загинув у новій війні, яку розпочав путінський режим проти нас.
Вшановуючи пам’ять минулого, ми ніколи не забуваємо про сьогодення!





Переглядів: 49
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті