Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 27 липня 2024
15:41

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


15 липня 2024, 17:29

Свято Української Державності

У цьому році ми втретє відзначаємо День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року.
Сьогоднішнє свято нероздільно пов’язане з традиціями нашого війська. Захисники країни – найкращі гаранти її незалежності. Наші сучасники є нащадками козаків, січових стрільців, воїнів УПА. Вже тривалий час вони захищають Україну від агресії нашого споконвічного ворога відбиваючи російську навалу.
Співробітники Новокодацького РВ філії Державної установи «Центр пробації», також долучились до святкування, переглянувши короткий відеоекскурс в історію свята.
Ця війна – це боротьба за майбутнє України, за існування нас та нашої країни, за наше право на власну історію та ідентичність. Ми маємо знати свою історію, щоб протистояти ворожій пропаганді. Маємо пам’ятати про більш ніж тисячолітній родовід своєї батьківщини, про своїх великих предків, які з покоління в покоління в усі епохи та століття прагнули жити у своїй державі, сіяти хліб та ростити дітей на своїй, богом даній землі, та захистити свою рідну країну від ворожих орд зі зброєю в руках.
Слава Україні !





Переглядів: 51
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті