Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 27 липня 2024
17:41

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


16 липня 2024, 11:05

Представник органу пробації проводить із засудженим заняття, передбачені пробаційною програмою «Подолання агресивної поведінки»

16.07.2024 року куратор пробаційної програми, психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Едуард Абашія провів заняття з суб’єктом пробації за пробаційною програмою «Подолання агресивної поведінки».

Мета програми - досягнути позитивних змін у поведінці суб’єкта пробації шляхом розвитку навичок саморегуляції психоемоційних станів, управління гнівом та агресивною поведінкою, розширення інструментів ефективної взаємодії, формування готовності дотримуватися соціально прийнятних норм та ненасильницьких моделей поведінки.

Програма розроблена на засадах когнітивно-поведінкової терапії. Когнітивно-поведінкові втручання базуються на тому, що:
• спосіб мислення впливає на наші почуття та поведінку;
• зміна поведінки відбувається шляхом зміни способу мислення та змісту думок;
• на процес мислення можна впливати, впливаючи необхідним чином на поведінку;
• у формуванні поведінки важливу роль відіграє оточення.

З позицій когнітивно-поведінкового втручання – поведінка може суттєво впливати на думки та емоції людини, а змінюючи поведінку та дії, людина може змінювати свої думки й емоції, - зазначив психолог.





Останній раз редагувалося: 16.07.2024 11:48
Переглядів: 50
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті