Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Сб, 29 червня 2024
08:14

Юридичні консультації


Подскажите мне пожалуйста, как быть моя сестра подала документы в совбез на получения пособия как одинокая мать, по уходу за ребёнком до 3 х лет, и за рождение третьего ребёнка, все документы подала в ноябре 2009г, и ещо не получила не одного пособия, как быть в такой ситуации, ведь она не работает и мужа нет а трое детей всётаки)))

Светлана, 29.1.2010 | ID: 10411 | Розділ: Спілкування з контролюючими органами
Добрий день, Світлана!

Ваша сестра має право звернутися з письмовою заявою до Управління соціального захисту з проханням пояснити чому не виплачується соціальна допомога.

У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, скарги, прохання чи вимоги. Письмове звернення повинно бути підписано заявником із зазначенням дати та складено у двох примірниках, один примірник подається до Управління соціального захисту, а другий залишається Вам з відміткою про прийнняття.

Відповідь повина надійти у письмовій формі, розглядається і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня її надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, — невідкладно, але не пізніше п’ятнадцяти днів від дня їх отримання. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у зверненні, не може перевищувати сорока п’яти днів.

З повагою, юрисконсульт Златоміра Пантилеєнко Юридична компанія «Гаранта» www.garanta.com.ua 8 (056) 788-70-20

copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті