Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Сб, 29 червня 2024
09:34

Юридичні консультації


Здравствуйте! Мой легковой автомобиль в кредите и застрахован. При движении задним ходом в условиях недостаточной видимости с малой скоростью я случайно наехал на столб фонаря, стоящего возле торгового центра, вмяв себе немного бампер. Столбу повреждений нанесено небыло. Это был страховой случай и я обратился в ГАИ. Был составлен протокол. Считается ли данный факт нарушением ПДД, связаный с ДТП? По какой статье можно классифицировать данный случай и с чем она связана? Поскольку протокол был написан работниками ГАИ по статье ДТП, если не ошибаюсь ст 122-4 и мне ещё, кроме этого грозило лишение :)

Сергей Г., 15.11.2008 | ID: 4500 | Розділ: Безпека
В соответствии с Правилами дорожного движения: «Забороняється рух транспортних засобів заднім ходом на автомагістралях, дорогах для автомобілів, залізничних переїздах, пішохідних переходах, перехрестях, мостах, шляхопроводах, естакадах, у тунелях, на в’їздах і виїздах з них, а також на ділянках доріг з обмеженою оглядовістю чи недостатньою видимістю».

У разі коли під час дорожньо-транспортної пригоди пошкоджено лише застраховані транспортні засоби та немає загиблих і травмованих, допускається оформлення відповідних матеріалів представником страхової організації без участі працівника підрозділу Державтоінспекції за згодою учасників пригоди.

С уважением, помощник юриста Юлия Галушка Юридическая компания «Гаранта» www.garanta.com.ua 788-70-20
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті