Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Сб, 29 червня 2024
08:09

Юридичні консультації


Подскажите, где можно посмотреть форму заявления в Европейский суд по правам человека....все инстанции Украины уже пройдены.....какие при этом нужны документы, кроме решений судов....Спасибо

Александр, 16.11.2008 | ID: 4502 | Розділ: Суд
Кожному гарантується право на оскарження в суді рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових і службових осіб.

Кожен має право звертатися за захистом своїх прав до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Кожен має право після використання всіх національних засобів правового захисту звертатися за захистом своїх прав і свобод до відповідних міжнародних судових установ чи до відповідних органів міжнародних організацій, членом або учасником яких є Україна.

Кожному гарантується право будь-якими не забороненими законом засобами захищати свої права і свободи від порушень і протиправних посягань. Отже, Ви маєте право звернутись до Європейського суду за захистом своїх порушених прав шляхом звернення до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Згідно з Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод, Європейський Суд може приймати заяви від будь-якої особи, неурядової організації або групи осіб, які вважають себе потерпілими від допущеного однією з Договірних Сторін (в даному випадку – Україною) порушення прав, викладених у Конвенції або протоколах до неї. Рішення Європейського суду є обовя’зковим до виконання Україною.

З повагою, помічник юриста Юлія Галушка Юридична компанія «Гаранта» www.garanta.com.ua 788-70-20
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті