Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » 
Сб, 29 июня 2024
08:26

Юридические консультации


Пять лет назад продавался с молотка завод. Отдельные части завода отдельными лотами. Мы приобрели один из комплексов. Заключили договор аренды земли для обслуживания этой недвижимости. На арендованной нами земле стоит чужой забор. (его продали как отдельный лот) За забором трасса. Мы бы хотели иметь выход на трассу, но хозяин забора против. Подскажите, как поступить в этой ситуации

Олеся, 21.11.2008 | ID: 4532 | Раздел: Частная собственность
Власники та землекористувачі земельних ділянок повинні обирати такі способи використання земельних ділянок відповідно до їх цільового призначення, при яких власникам, землекористувачам сусідніх земельних ділянок завдається найменше незручностей (затінення, задимлення, неприємні запахи, шумове забруднення тощо).

Власники та землекористувачі земельних ділянок зобов’язані не використовувати земельні ділянки способами, які не дозволяють власникам, землекористувачам сусідніх земельних ділянок використовувати їх за цільовим призначенням (неприпустимий вплив).

Власники та землекористувачі земельних ділянок можуть вимагати припинення діяльності на сусідній земельній ділянці, здійснення якої може призвести до шкідливого впливу на здоров’я людей, тварин, на повітря, земельні ділянки та інше.

Таким чином, власник забору має беззаперечне право розпоряджатися своєю власністю на власний розсуд. Примусових заходів до нього не може бути застосовано.

В будь-якому випадку порядок користування земельною ділянкою з Вашого боку визначається догвором оренди між Вами та власником земельної ділянки.

З повагою, помічник юриста Юлія Галушка Юридична компанія «Гаранта» www.garanta.com.ua 788-70-20
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте