Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Сб, 29 червня 2024
09:16

Юридичні консультації


Квартира приватизирована частями, на моего отца и мать.Я являюсь единственной наследницей.С родителями не проживаю.После смерти отца в право наследования не вступала.Как правильно поступить что бы в случае смерти матери избежать излишней волокиты с переоформлением квартиры

Ольга Павловна, 23.11.2008 | ID: 4542 | Розділ: Спадщина
Спадкоємець, який постійно проживав разом із спадкодавцем на час відкриття спадщини, вважається таким, що прийняв спадщину, якщо він не заявив про відмову від неї.

Спадкоємець, який бажає прийняти спадщину, але на час відкриття спадщини не проживав постійно із спадкодавцем, має подати до нотаріальної контори заяву про прийняття спадщини.

Для прийняття спадщини встановлюється строк у шість місяців, який починається з часу відкриття спадщини, тобто з моменту смерті спадкодавця. Тобто, якщо Ви на момент смерті матері не проживатимите з нею, то Вам доведеться подати до нотаріальної контори заяву про прийняття спадщини.

З повагою, помічник юриста Юлія Галушка Юридична компанія «Гаранта» www.garanta.com.ua 788-70-20
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті