Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Сб, 29 червня 2024
10:10

Юридичні консультації


Хотел бы поставить автомат, который предоставляет фотоуслуги в торговом центре, какие юредические документы для этого необходимы. Какая ставка налогообложения на прибыль с данного устройства?

Артем, 24.11.2008 | ID: 4547 | Розділ: Організація та ведення бізнесу
Перелік основних нормативних актів і документів на надання фотопослуг:

Правила побутового обслуговування населення,

ДСТУ 2375-94 Побутове обслуговування населення. Терміни та Визначення

ДСТУ 1303-94 Фотовідбитки чорно-білі та кольорові. Загальні технічні умови

ДСТУ 1814-92 Відбитки фотографічні. Обслуговування фотолюбителів

РСТ УРСР Фотознімки під плівкою. Загальні технічні умови

РСТ УРСР 1815-78 Плівки фотографічні оброблені.

Обслуговування фотолюбителів

ДНАОП 9.030-1.08-86 Правила техніки безпеки і виробничої санітарії для отопідприємств системи Мінпобуту УРСР

Патентуванню підлягає торговельна діяльність, що здійснюється суб’єктами підприємницької діяльності або їх структурними (відокремленими) підрозділами у пунктах продажу товарів.

Торговий патент придбавається суб’єктами підприємницької діяльності. Підставою для придбання торгового патенту є заявка, оформлена відповідно. Встановлення будь-яких додаткових умов щодо придбання торгового патенту не дозволяється

Торговий патент видається за плату суб’єктам підприємницької діяльності державними податковими органами за місцезнаходженням цих суб’єктів або місцезнаходженням їх структурних (відокремлених) підрозділів, суб’єктам підприємницької діяльності, що провадять торговельну діяльність або надають побутові послуги (крім пересувної торговельної мережі), — за місцезнаходженням пункту продажу товарів або пункту з надання побутових послуг, а суб’єктам підприємницької діяльності, що здійснюють торгівлю через пересувну торговельну мережу, — за місцем реєстрації цих суб’єктів.

Вартість торгового патенту на здійснення діяльності з надання побутових послуг встановлюється органами місцевого самоврядування залежно від місцезнаходження об’єкта з надання побутових послуг та виду побутових послуг.

Вартість торгового патенту на здійснення діяльності з надання побутових послуг за календарний місяць встановлюється в межах таких граничних рівнів:

на території міста Києва, обласних центрів — від 60 до 320 гривень;

на території міста Севастополя, міст обласного підпорядкування (крім обласних центрів) і районних центрів — від 30 до 160 гривень;

на території інших населених пунктів — до 80 гривень.

Термін дії торгового патенту на здійснення діяльності з надання побутових послуг становить 12 календарних місяців.

З повагою, помічник юриста Юлія Галушка Юридична компанія «Гаранта» www.garanta.com.ua 788-70-20
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті