Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Сб, 29 червня 2024
08:01

Юридичні консультації


В течении 7 лет задолженность по аллиментам на ребенка составила около 15.тыс грн. Один раз в год отцом моего ребенка выплачивается 200 грн. сыну на жизнь. Я инвалид 3 гр. со всех сил стараюсь заработать средства для образования и жизни ребенка, но мое здоровье идет не в лучшую сторону. Я собрала все документы о не выплате аллиментов для возбуждения уголовноо дела. Но сотрудник милиции участковый не увидел повода для возбуждения уголовного дела, т.к. в данный момент ответчик не имел постоянного трудоустройства и пообещал ему честное слово, как только появиться работа он выплатит всю задолженность по аллиментам. Прошло 2 года на протяжении которых ответчик имел работу, а еще у него родился ребенок в новой семье. Подскажите пожалуйста, что мне делать куда мне обращаться и стоит ли, если все законы в нашей стране против меня и моего сына. Спасибо.

Алла, 19.3.2009 | ID: 5303 | Розділ: Суд
Відповідно до чинного законодавства, Ви маєте право подати до суду позов про притягнення Вашого чоловіка до кримінальної відповідальності за злісне ухилення від сплати аліментів, вказавши в заяві час, з якого чоловік почав ухилятись від сплати аліментів, спосіб життя, який він вів протягом цього часу; наявність тимчасових грошових доходів; чи звертався він у центр зайнятості населення, коли тимчасово був безробітним, чи надавав він іншу (не грошову) допомогу на утримання дитини (наприклад, продукти харчування). Підставою для притягнення Вашого чоловіка до кримінальної відповідальності можуть бути ігнорування ним викликів та попереджень державного виконавця, неявка до нього без поважних причин, приховування від нього отриманих доходів, а також приховування у разі працевлаштування даних про наявність обов’язку зі сплати аліментів від адміністрації підприємства тощо. Також Вам необхідно буде вказати на систематичність і тривалість ухилення від сплати аліментів, чи надавалася дитині взагалі будь-яка допомога.

З повагою, юрисконсульт Юлія Галушка
Юридична компанія «Гаранта»
www.garanta.com.ua 788-70-20
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті