Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Сб, 29 червня 2024
10:10

Юридичні консультації


я поссорился с бывшей женой с которой прожил около 15лет и ушел из дома.Она меняет замок на входной двери и живет 3 года у другого мужика.Затем подает на развод.После развода подает на выселение и районный суд принимает решение в ее пользу.Общих детей нет.Есть 2 дочки от ее брака прописаны у нас фактически живут отдельно.О нарушении своих прав узнал на разводе.

сергей, 2.5.2009 | ID: 5642 | Розділ: Житлові питання, нерухомість
Відповідно до житлового законодавства, примусово можуть бути виселені особи, які систематично руйнують чи псують жиле приміщення, або використовують його не за призначенням, чи систематичним порушенням правил соціалістичного співжиття роблять неможливим для інших проживання з ними в одній квартирі чи одному будинку, а також у разі систематичного невнесення ними плати за користування жилим приміщенням і за комунальні послуги. Крім того, при тимчасовій відсутності наймача або членів його сім’ї за ними зберігається жиле приміщення протягом шести місяців. Тобто, Ваші права могли бути порушені за умови, що Ви не проживали у даному будинку більше, ніж 6 місяців та не сплачували кошти за користування жилим приміщенням (квартплату тощо). В інших випадках виселення є правомірним.

З повагою, юрисконсульт Юлія Галушка Юридична компанія «Гаранта» www.garanta.com.ua
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті