Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Сб, 29 червня 2024
09:11

Юридичні консультації


Добрый день! Я ехала на ланосе по трассе на Запорожеье за автомобилем ЛАЗ за мной ехал джип. Ехала я со скоростью 90км\час. Меня остановили ГАИшники и сказали, что по прибору "Радис" №2080 я ехала 132км\час. Но такого не может быть. Скажите пожалуйста каким документом я могу опротестовать этот протокол? И какие аргументы я могу привести в суду что бы доказать свою невиновность?

Анна, 19.5.2009 | ID: 5780 | Розділ: Спілкування з контролюючими органами
Вам потрібно було безпосередньо у протоколі зазначити про те, що Ви незгодні з показаннями приладу ДАІ, який зафіксував невірну, на Ваш погляд швидкість руху Вашого автомобілю, та письмово викласти свої заперечення в протоколі. В судовому засіданні протокол з письмовими запереченнями є аргументом, яким Ви можете керуватись при доведенні відсутності Вашої вини у правопорушенні. Якщо ж Ви не робили письмових заперечень у протоколі, то безпосередньо в ході судового засідання Вам потрібно буде усно намагатись довести відсутність у Ваших діях складу адміністративного правопорушення.

З повагою, юрисконсульт Юлія Галушка Юридична компанія «Гаранта» www.garanta.com.ua 788-70-20
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті