Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Сб, 29 червня 2024
09:41

Юридичні консультації


Подскажите пожалуйста,что делать? В 3х комнатной приватизированной квартире 3 равноправных хозяина (я-главный квартиросъемщик ,дочь моя 12лет и брат мой)Брат с женой давно в разводе и у них есть 12лет.сын.Невестка продавала свой частный дом для покупки нормальной квартиры и по просила меня прописать сына на 4 месяца в нашу квартиру.Мы его прописали на часть брата-отца.Квартиру она себе купила в кредит,а сына не выписывает и не платит за него.Ребенок прописан уже 5 лет.Что мне делать и куда обратится за помощью?Имеет ли племянник право или долю на нашу квартиру?Спасибо!

Вика, 14.6.2009 | ID: 5948 | Розділ: Житлові питання, нерухомість
Відповідно до житлового законодавства, Ви можете виселити особу, яка не є власником квартири, а лише в ній зареєстрована, у випадку, якщо така особа не проживає у квартирі протягом більш як 6 місяців підряд і не приймає участь в утриманні квартири, не сплачує кошти за користування комунальним послугами тощо. Ваш племінник не має права власності на Вашу квартиру чи долю в ній, оскільки він не є співвласником. Факт реєстрації особи не є підставою для виникнення у неї права власності на квартиру, в якій зареєстроване її місце проживання.

З повагою, юрисконсульт Юлія Галушка
Юридична компанія «Гаранта»
www.garanta.com.ua 788-70-20
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті