Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Сб, 29 червня 2024
09:18

Юридичні консультації


Здравствуйте! На территории д/с падают ветки со старых деревьев, заведующая готова предъявить только многолетнюю переписку с инстанциями. Действенные меры не предпринимаются. В конкретный день когда упала очередная ветка, дети не были переведены на другие площадки, опасная территория не огорожена. В данной д/у, лет 15 назад упавшей веткой была покалечена девочка... Какие меры следует предпринять, что бы администрация д/с озаботилась безопасным пребывание детей на территории учреждения?

Ольга КТ, 6.7.2009 | ID: 6057 | Розділ: Організація та ведення бізнесу
Держава гарантує дитині право на охорону здоров'я, безоплатну кваліфіковану медичну допомогу в державних і комунальних закладах охорони здоров'я, сприяє створенню безпечних умов для життя і здорового розвитку дитини, раціонального харчування, формуванню навичок здорового способу життя.

Особи, винні у порушенні вимог законодавства про охорону дитинства, несуть цивільно-правову, адміністративну або кримінальну відповідальність відповідно до законів України. Кожна особа має право в у встановленому законом порядку звернутися до суду за захистом своїх особистих інтересів. Вам необхідно направити відповідні скарги до санітарно-епідеміологічної станції, екологічної прокуратури та відділу народної освіти.

З повагою, юрисконсульт Златоміра Пантилеєнко Юридична компанія «Гаранта» www.garanta.com.ua 788-70-20
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті