Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Нд, 29 вересня 2024
02:08

Юридичні консультації


У меня на меже с соседкой растут садовые деревья.За время моего отсутствие она без моего ведома и согласия выкопала под моей черешней сточную яму под канализацию глубиной до 10м. Теперь мои деревья погибают от переизбытка влаги и я не могу собирать урожай, так как могу провалиться и получить травму. На мои убедительные просьбы закопать яму и перенести ее в другое место в ответ слушу только грубую брань

Елена, 6.7.2009 | ID: 6063 | Розділ: Житлові питання, нерухомість
Добрий день, Олена!

Відповідно до земельного законодавства власник земельної ділянки або землекористувач може вимагати усунення будь-яких порушень його права на землю, навіть якщо ці порушення не пов’язані з позбавленням права володіння земельною ділянкою, і відшкодування завданих збитків. Земельні спори розглядаються органами виконавчої влади з питань земельних ресурсів та органами місцевого самоврядування на підставі заяви однієї із сторін у місячний термін з дня подання заяви. Виходячи з цього Вам треба подати скаргу на вашу сусідку до виконавчого комітету відповідної районної ради.

З повагою, юрисконсульт Златоміра Пантилеєнко Юридична компанія «Гаранта» www.garanta.com.ua 788-70-20
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті