Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
23:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Для підлітків організували екскурсію до Дніпропетровського СІЗО

|«« «« »» »»|

27 березня у Дніпропетровському слідчому ізоляторі управління Державної пенітенціарної служби України у Дніпропетровській області була проведена екскурсія для неповнолітніх, які перебувають на обліку у кримінально-виконавчих інспекціях міста.

Під час екскурсії територією установи двадцять підлітків, звільнених від відбування покарання з випробовуванням, отримали можливість ознайомитись з умовами проживання, навчання та відпочинку неповнолітніх ув’язнених.

Вони з цікавістю розглядали навчальні кабінети, спортивний зал, кімнату психо-емоційного розвантаження, камери, торкались грат, вчитувались у вивішені на стінах правила поведінки ув’язнених осіб.

Але найбільше враження на підлітків справило спілкування із однолітками, які утримуються в даній установі. Від них юнаки почули невтішну розповідь про обмеження, яких доводиться зазнавати тим, хто перебуває за гратами.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Синяя птица  (30.03.15 18:54): А с лисапета их падать учили? Відповісти | З цитатою
Гость  (30.03.15 17:37): Хорошая инициатива , необходимо шире внедрять опыт подобных экскурсий . для всех уровней руководящего звена , включая депутатов всех уровней . а так же работников всех видов правоохранительных органов. ( не понятно , правда , какой смысл водить туда на экскурсии работников пенитенциарной службы ) . Ну , а так очень хорошее профилактическое мероприятие. Відповісти | З цитатою
Субару  (30.03.15 16:55): Всем мужикам призывного возраста нужно экскрусию организовать чтоб знали что их ждет если откажутся идти в АТО мясом и погибнуть за пиндосов Відповісти | З цитатою
sola  (30.03.15 16:25): Хорошая мысль...А то они думают, что там все, как в песнях Круга, суровые мускулистые мужики сидят, пьют чифир и поют песни под гитару. А там дрыщи мивину жрут, видят во сне продуктовые передачи от нищих жен и матерей, и клянчат УДО у администрации... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті