Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині зустрічали «кіборгів» із зони АТО

На Дніпропетровщині зустрічали «кіборгів» із зони АТО
скриншот
На Дніпропетровщині у суботу волонтери зустрічали військовослужбовців 3-ї роти 93-ї механізованої бригади, яких першими почали називати «кіборгами» через стійкість у захисті Донецького аеропорту.

Про це розповіла волонтерка Юлія Сегеда. За її словами, військові повернулись додому із зони АТО в короткотермінову відпустку, передає "Радіо Свобода".

Як розповіли самі бійці, у зоні АТО без ротації вони пробули близько п’яти місяців. Військові кажуть: останніми полишали будівлю старого терміналу Донецького аеропорту, коли вона вже падала, потім боронили рубежі в інших «гарячих» точках Донеччини, зокрема Пісках.

За словами бійців, у січні під час останніх боїв за аеропорт, вони поставили підписи й зробили написи-побажання на синьо-жовтому прапорі. Тепер його привезли додому й вручили маленькому синові однієї з волонтерок.

Бійці також подякували своїм помічницям, які збирали й доправляли їм гуманітарну допомогу в зону АТО. Волонтерки ж передали своїм підопічним домашні смаколики, приготовані активістками «кухарської сотні».

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті