Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
13:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Через п'ять років об'єм соціальних інвестицій у Дніпропетровщину сягне 1,5 млрд. гривень

Через п'ять років об'єм соціальних інвестицій у Дніпропетровщину сягне 1,5 млрд. гривень
9 квітня між Дніпропетровською обласною радою та низкою європейських грантових установ, серед яких є фонд польсько-української співпраці PAUCI та Національна Асоціація агенцій регіонального розвитку, був підписаний меморандум про співпрацю. Вперше в Україні створюється Міжнародна платформа співпраці та обміну досвідом із залученням інститутів влади, місцевого самоврядування, університетів та науково-дослідних інститутів, а також неурядових організацій.

Для Дніпропетровщини ця подія означає, що створена ще одна можливість для залучення соціальних, гуманітарних та інфраструктурних інвестиційних коштів. Головними пріоритетами меморандуму визначаються нові можливості розвитку локальних демократій, визначення пріоритетних інфраструктурних проектів та їх будівництво, культурний та науковий обмін досвідом.

«Дніпропетровщина, як і вся країна потребує грошей. Але ми не ставимо жителів області в залежність від їх отримання. Ми знаємо, вміємо і хочемо залучати чималі кошти в область завдяки сучасним проектним підходам. Нас поважають європейські партнери, тому соціальні інвестиції в Дніпропетровщину зростають з кожним роком. Через п'ять років об'єм залучених нами коштів може сягнути 1,5 млрд гривень» – зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

Нагадаємо, що за період з 2011 по 2014 рік Дніпропетровська область отримала більше 200 млн гривень соціальних інвестицій від фондів технічної підтримки та реалізувала 256 проектів інфраструктурного, соціального та енергозберігаючого напрямку.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:


  


тонтон макут  (12.04.15 23:24): Кадровик...браво!
Вот когда бы не возвращался в Днепр,всегда поднимаю эту тему.
Столько раз писал и не поленюсь повторить,что страна начинается с сортира!
Відповісти | З цитатою
Кадровик  (09.04.15 20:00): Вот планов громадье... И ни одного общественного туалета в городе чтобы международного уровня был. Общественного - это общедоступного и бесплатного. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті