Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
00:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До Олімпіади-2016 у Бразилії готуються 75 спортсменів Дніпропетровщини

До Олімпіади-2016 у Бразилії готуються 75 спортсменів Дніпропетровщини
На даний момент 75 спортсменів області готуються до Олімпіади-2016 у Бразилії. Голова облдержадміністрації Валентин Резніченко ознайомився з роботою обласної школи вищої спортивної майстерності, умовами тренування олімпійців, визначив основні питання, які потребують вирішення.

Зокрема, мова йшла стосовно реконструкції тренувальних баз, оновлення спортивного інвентарю та налагодження системи харчування для спортсменів, яка наразі відсутня.

Загалом для розвитку 37 олімпійських видів спорту на Дніпропетровщині працює 2561 тренер. Підготовка олімпійців в області ведеться на трьох основних базах олімпійської підготовки. Це Водно-спортивний комбінат, комплекс спортивних споруд «Метеор» та Обласна школа вищої спортивної майстерності. Починаючи з 1952 року участь в Олімпійських іграх взяли 198 спортсменів Дніпропетровської області, які вибороли 14 золотих, 10 срібних, 16 бронзових медалей.

«Завдання максимум для дніпропетровських спортсменів – потрапити до складу Олімпійської збірної України та здобути якомога більше медалей. Дуже добре, що спортсмени сьогодні поспілкувалися з головою облдержадміністрації особисто. Важливо, що нас розуміють і ми відчуваємо підтримку», - сказала директор обласної школи вищої спортивної майстерності Діна Міфтахутдінова.

Довідка:
Дніпропетровська область має розвинену спортивну інфраструктуру: 80 стадіонів, 5,1 тис спортивних споруд, 502 футбольних поля, 52 плавальних басейна, 1234 спортивних зали та 1439 приміщень, пристосованих для фізкультурно-оздоровчих занять, 11 водноспортивних та 6 веслувально-спортивних баз, 6 кінноспортивних баз, 9 споруд зі штучним льодом, веслувальний канал.
У 2014 році завершено будівництво нового басейну у Павлограді та відкрито після реконструкції басейн у Кривому Розі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті