Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
22:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За рік в Дніпропетровську зафіксовано 4 смертельних випадки в недобудованих будинках

За рік в Дніпропетровську зафіксовано 4 смертельних випадки в недобудованих будинках
За рік у Дніпропетровську зафіксовано 4 смертельних випадки в недобудованих будинках.

Про це сьогодні, 12 травня, в медіа-центрі «ДНІПРО ПОСТ» на прес-конференції розповіла в. о. начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей ГУ МВС Дніпропетровська Тетяна Ефременкова.

"Хочу звернутися до батьків, щоб вони пояснювали своїм дітям, що готель« Парус »- це приватна територія, до того ж недобудований об'єкт, тому перебувати там небезпечно. Діти йдуть туди, щоб похвалитися перед друзями, зробити фотографії, але це не коштує людського життя. З травня 2014 по травень 2015 року в Дніпропетровську вже зафіксовано 4 смертельних випадки в недобудованих будинках. Найнебезпечніший період - це серпень, квітень і травень. 24 квітня з 30 поверху впав на 26 11-класник, а 6 травня на території готелю був знайдено труп 13-річної школярки. Зараз встановлюються всі подробиці події. Торік хлопчик просто перелазили через паркан, намагаючись потрапити в готель, впав у річку і захлинувся. Небезпечно не тільки на цьому об'єкті, а й на всіх недобудовах. Нещодавно був ще один випадок в недобудованому будинку на Гавриленко - дівчинка оступилася і впала в шахту ліфта. Міське управління міліції підготувало ряд листів і направило звернення спільно з відділом освіти до міськради з проханням зміцнити паркани, огороджувальні готель «Парус», щоб діти не могли туди потрапити.

Також хочу звернутися до мам. Не залишайте своїх дітей без нагляду, коли відкриті вікна, навіть якщо там є сітки, так як в травні-червні, за даними статистики минулих років, відбувається до 3-4 випадків випадання дітей з вікон. "

Заступник начальника відділу виховної роботи управління освіти і науки міської ради Олена Яковенко додала, що ситуація трагічна.

"5 травня відбулася нарада з директорами навчальних закладів і було прийнято рішення проводити додаткові роз'яснювальні роботи. Хочу звернутися до батьків і педагогів мудро проводити роз'яснювальні бесіди, щоб у дітей не виникало бажання відвідувати такі небезпечні об'єкти і вони берегли своє здоров'я. Також ще одне прохання до батькам - звертайте увагу на дозвілля дітей поза школою, особливо в період, коли наближаються літні канікули. Як і завжди, працюватимуть шкільні та позашкільні табори, вже зараз можна записати дитину "- сказала Олена Яковенко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті