Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Громаді Солонянського району представили новопризначеного голову райдержадміністрації

Громаді Солонянського району представили новопризначеного голову райдержадміністрації
Радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Гліб Пригунов представив громаді голову Солонянської райдержадміністрації Петра Швеця. Новопризначений керівник вже має досвід роботи на державній службі. Зокрема, на посаді голови Солонянської РДА він працював у 2005-2009 роках.

«Наше спільне завдання сьогодні продемонструвати, що обласна і місцева влада працюють єдиною командою. Ця команда – відкрита для людей і стане захисником прав та інтересів мешканців області. Разом ми забезпечуватимемо мирне життя, розвиватимемо території. В процесі децентралізації, який сьогодні проходить країною, влада на місцях має отримати такі повноваження, які значно підвищать можливості розвитку територій та задоволення потреб територіальних громад», - сказав Гліб Пригунов.

Як зазначив Петро Швець, громада вже давно потребує змін, вона готова розвиватися. «Ми будемо постійно вести діалог з громадськістю Солонянського району – залучати її до вирішення питань, які наболіли у жителів. Разом крок за кроком ми йтимемо до європейських стандартів життя», - сказав він.

Петро Іванович Швець – уродженець села Новопокровка Солонянського району. Має дві вищі освіти - закінчив Київську вищу школу МВС СРСР імені Ф.Е. Дзержинського за спеціальністю «Правознавство», а також Запорізький державний педагогічний інститут за спеціальністю «Фізичне виховання».

Свій професійний шлях на державній службі розпочав ще у 1975 році завідувачем відділу по фізичній культурі та спорту Солонянського райвиконкому. 17 років працював в органах внутрішніх справ. У 2004 році став начальником відділу реформування агропромислового комплексу управління сільського господарства і продовольства Солонянської РДА. У квітні 2005 року призначений головою райдержадміністрації. Цю посаду Петро Швець займав до грудня 2009 року.

Завтра, 26 травня, будуть представлені ще 3 голови райдержадміністрацій – Синельниківської, Павлоградської та Межівської.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті