Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
12:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровська облрада планує створити Платформу підтримки малого та середнього бізнесу

Дніпропетровська облрада планує створити Платформу підтримки малого та середнього бізнесу
10 червня голова Дніпропетровської облради Євген Удод презентував керівнику Програм співробітництва Представництва Європейського Союзу в Україні Беренду де Грооту Платформу підтримки малого та середнього бізнесу, яку планують створити в регіоні.

Також у обговоренні взяли участь представники Угорського та Литовського Посольств.

«Ми плануємо створити Регіональний центр підтримки малого і середнього бізнесу. Цьому передує успішний досвід бізнес-інкубатору InnovationBOX, який облрада відкрила минулого року. За час його роботи вже вдалося залучити близько 200 тис. євро інвестицій для реалізації бізнес-ідей молодих підприємців. Новий центр допоможе розширити можливості підтримки підприємництва і збільшити аудиторію, яка зможе долучатися до проекту. Головне, що має забезпечувати центр – зв'язок між бізнес-ідеями і донорами та банками, які готові профінансувати проект. Дуже важливо підтримати зараз малий та середній бізнес, саме він допомагає країнам пережити кризи з найменшими соціальними втратами», – підкреслив Євген Удод.

Серед основних задач центру – інформування, відбір проектів, навчання, експертна підтримка та бізнес-планування. В подальшому планується створити цілу мережу подібних закладів у містах та районах області.

За словами Беренда де Гроота, проект, що презентувала Дніпропетровщина повністю відповідає усім європейським вимогам та критеріям і має великі шанси на технічну та фінансову підтримку від Європейського Союзу. А Угорщина та Литва готові долучитися до навчання фахівців з питань розвитку малого та середнього бізнесу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (11.06.15 09:36): Новость хорошая, вот только во всем мире сейчас популярны start-up - проекты, а этот термин в материале даже не прозвучал. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті