Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську зменшилася кількість звернень громадян з приводу комунальних проблем

У Дніпропетровську зменшилася кількість звернень громадян з приводу комунальних проблем
З початку року у Дніпропетровську на 40% зменшилась кількість звернень з роботи зовнішнього освітлення.

Про це повідомили у відділі з організації роботи зі зверненнями громадян Дніпропетровської міської ради.

Окрім того, на 39% стало менше звернень щодо ремонту дорожнього покриття, на 35% - щодо благоустрою подвір’їв, на 29% - щодо вивезення сміття, на 27% - накриття колодязів і на 6% - видалення сухих та аварійних дерев.

Натомість містяни на 40% стали більше звертатися з питань соціального захисту населення. На сьогодні кількість запитів цієї галузі сягнула 27%. Найбільше дніпропетровців турбувало надання матеріальної допомоги, отримання соціальних виплат, субсидій, призначення та перерахунок пенсій.

Збільшилась кількість звернень і з питань зв’язку – на 68%, роботи міського транспорту – на 54%, охорони здоров’я – на 23%, екології – на 21%, освіти – на 6% тощо, зазначають у відділі.

Загалом з початку року до міської ради надійшло понад 12 тисяч 700 звернень громадян, це на 12 % більше, ніж за аналогічний період 2014 року. Найбільше – 16,4% звернень отримано від мешканців Бабушкінського району, 14% - АНД району, 5,7% - Самарського району. Майже половина всіх звернень надійшла від пенсіонерів, а найменше – 1,5 % від підприємців.

У відділі з організації роботи зі зверненнями громадян наголошують, що звертатись до керівників міськради можна як письмово, так і під час особистих прийомів. Графік особистих прийомів керівників розміщений у відділі прийому громадян та на офіційному сайті міської ради. З початку року було проведено 42 особистих прийоми керівництва міської ради, на яких було прийнято майже 600 дніпропетровців, додають у відділі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Рыжая бесстыжая  (16.06.15 09:52): Вы думаете,что проблем меньше стало?Да нифига подобного.Люди разуверились обращаться,потому что заявление или обращения принять могут,а вот помочь-с этим проблема.Судя по тому,что я слышала,реакция на обращения есть только у Загида Краснова,хотя он не чиновник.а просто любит свой город и готов помочь людям. Відповісти | З цитатою
активистГС  (16.06.15 09:45): Зато в Громадской силе обращений стало на порядок больше!!! Потому как за помощью люди обращаются к тем, от кого ее реально получить, и ГС это делает из-зо дня в день, а не письмами отписываются... Відповісти | З цитатою
Пилимбабло  (16.06.15 09:44): Смысла в этих обращениях люди не видят.Все обращаются в Громадскую силу,только там сейчас могут помочь. Відповісти | З цитатою
Ракета  (16.06.15 09:20): Это потому что Вальцман со своей бандой создал людям более серьезные проблемы. Украинцев планово уничтожают! Відповісти | З цитатою
гражданин  (15.06.15 21:34): А толку обращаться в никуда.Результатов ноль. Відповісти | З цитатою
2  (15.06.15 21:07): Закономерно, количество граждан тоже уменьшилось (к сожалению) Відповісти | З цитатою
1  (15.06.15 19:55): Стали меньше обращаться, потому, что ДОСТАЛИ. Результатов после обращений ноль. Нет у нас нормальных услуг. НЕТ!!! Відповісти | З цитатою
Горожанин  (15.06.15 15:55): Вместо того, чтобы направлять средства на выплату субсидий населению, необходимо провести индексацию заработных плат.
Об этом во время согласительного совета сказал народный депутат от "Батькивщины" Сергей Соболев, передает корреспондент УНН . Он отметил, что правительство планирует десятки миллиардов выплачивать как субсидии населению в связи с низкими доходами.
Также он добавил, что не понимает, почему взамен не поднимать доходы населения.
"У нас есть предложение по индексации доходов, которые полностью компенсируют эти необходимые средства, выделенные на субсидии", - отметил он.
Он также добавил, что около миллиона граждан подали заявки на субсидии, в то время как субсидии предусмотрены для 4-4,5 млн граждан.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті