Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
18:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровський військовий шпиталь отримає нові меблі від австрійської сторони

Дніпропетровський військовий шпиталь отримає нові меблі від австрійської сторони
Дніпропетровський військовий шпиталь отримає нові ліжка та тумбочки. Таку гуманітарну допомогу надасть австрійська сторона.

Про це повідомила Надзвичайний та Повноважний Посол Австрії в Україні Єва Марія Поппеллер під час зустрічі з керівництвом облдержадміністрації.

Єва Марія Поппеллер зазначила, що Дніпропетровськ – це перше місто в Україні, після Києва, яке вона відвідала.

«Ми маємо хороший привід приїхати сюди. У якості гуманітарної допомоги ми передамо ліжка для військового шпиталю. Їх надає місто Відень. Я думаю, що це важлива допомога медзакладу, який приймає учасників АТО», – сказала Надзвичайний та Повноважний Посол Австрії в Україні.

Заступник голови облдержадміністрації Олег Кужман зазначив, що основні питання на сьогодні – це переселенці та допомога воїнам АТО. Для цього регіон співпрацює з різними країнами ЄС. Зокрема, завдяки спільному проекту з німецькою стороною на Дніпропетровщині створено 5 модульних містечок, у яких розміщено близько 1,5 тисячі людей зі Сходу України. Значну підтримку надає й Литва у реабілітації поранених бійців. На сьогодні ця країна прийняла вже 20 захисників.

Олег Кужман подякував австрійській стороні за бажання допомагати Дніпропетровщині та висловив сподівання на подальшу співпрацю.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:



 


Фонтан  (01.07.15 09:23): Интересно сколько мебели cпuздят по дороге? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті