Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
15:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську відкрився міський соціальний центр матері та дитини

|«« «« »» »»|

У Дніпропетровську відкрився міський соціальний центр матері та дитини, який розташований за адресою: просп. Кірова, 121Б.

«Реконструкцію закладу проведено коштом міського бюджету. Центр розрахований для матерів з дітьми та вагітних жінок, які опинилися у складних життєвих обставинах, у яких немає роботи та місця проживання. Часто буває, що жінки мають намір залишити свою дитину через те, що їй нікуди іти. Центр покликаний допомагати матерям у таких кризових ситуаціях, аби дитина залишилась жити з матір'ю», - сказала заступник міського голови Ірина Зайцева.

У закладі одночасно можуть жити 15 матерів із дітьми з 7 місяця вагітності і до досягнення дитини 1,5-річного віку.

«Тут є всі необхідні умови для вагітних і породіль – у окремих кімнатах ліжко для мами, люлька для дитини, столик для сповивання дитини та інші меблі, є також і коляски для малечі. Окрім того, у центрі є пральня, їдальня, кухня, конференц-зала, комп'ютерна кімната, ігрова для дітей із гойдалками, гірками та іграшками», - зазначила Ірина Зайцева.

За її словами, головна задача центру підтримати матір у складний для неї час та допомогти влаштувати своє подальше життя із дитиною. Для цього у центрі працюють медичний працівник, психолог та реабілітолог та інші спеціалісти. Вони допомагатимуть жінці знайти роботу, влаштувати дитину до дитячого садка, оформити необхідні документи, можливо знайти родичів та інше. Жінка мешкатиме у центрі безкоштовно, її забезпечуватимуть і продуктами харчування.

За словами начальника відділу управління у справах молоді та спорту міської ради Наталії Сіланіної, жити у такому центрі може мешканка Дніпропетровська, можуть заселитися сюди і матері-одиначки із зони проведення АТО, які зараз живуть у нашому місті. Протипоказанням для заселення до центру є наркотична та алкоголічна залежність.

Для того, щоб отримати місце у зазначеному закладі треба звернутися до центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за місцем мешкання жінки. Там спеціалісти нададуть перелік документів, який необхідно надати для заселення.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Роддомавец  (02.07.15 19:18): Это нужное дело, я думаю что нужен еще один такой центр , на левом берегу! А так конечно спасибо! Это правое дело, дети наше всё! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті