Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 01 липня 2024
04:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську тривають роботи з підготовки мереж теплопостачання до опалювального сезону

|«« «« »» »»|

У Дніпропетровську тривають роботи з підготовки мереж теплопостачання до опалювального сезону.

Сьогодні під час виїзної робочої наради перший заступник міського голови Анатолій Крупський проінспектував виконання робіт по зміні теплотраси по вулиці Робочій (в районі будинків №148-152). Наразі там тривають повномасштабні ремонтні роботи, які планується завершити до 15 липня.

«Ця теплотраса була прокладена у 1985 році. Від неї тепло подається до 80 житлових будинків, 5 дитсадків та 4 шкіл. Взимку на цій ділянці були пориви, ми їх постійно усували. Після закінчення опалювального сезону керівництвом міста було прийнято рішення замінити повністю усю теплотрасу довжиною 340 метрів. На сьогодні вже частина робіт виконана і за два тижні плануємо повністю завершити заміну теплотраси», - сказав в.о. директора комунального підприємства «Теплоенерго» Ярослав Шипка.

За його словами, окрім цієї ділянки по вулиці Робочій планується замінити теплотрасу в районі будинку культури машинобудівників, а також біля прохідної Південного машинобудівного заводу.

Після цього Анатолій Крупський ознайомився з виконанням робіт по перевлаштуванню трамвайної колії для організації трамвайної зупинки навпроти школи №6 по вулиці Робочій, 64.

«За два тижні по трамвайному маршруту №11 з’явиться нова зупинка, яка була закрита у 1996 році після трагедії у Дніпродзержинську, оскільки на цій ділянці схил не відповідає нормам. До міської ради надходять багато звернень від мешканців міста відновити трамвайну зупинку біля школи №6. Тому прийнято рішення провести необхідні ремонтні роботи для організації у цьому місці зупинки. Для цього тут піднімається трамвайна колія в середньому на 60 сантиметрів для того, щоб схил був мінімальний. Крім того, на зупинці у цілях безпеки буде облаштовано підпірну стіну, на якій встановиться огорожа, а також виконано благоустрій самої зупинки», - зазначив Анатолій Крупський.

Він також додав, що завтра трамвайний рух по вулиці Робочій буде відновлено. На найближчому тижні ремонтні роботи виконуватимуться у нічний час. З 9 липня рух трамваїв знову планується перекрити для переукладання другої черги трамвайної колії, а 15-16 липня в планах відкрити благоустроєну трамвайну зупинку.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Михаил  (04.07.15 10:02): Пусть наши власть придержащие, хотя бы раз за последние несколько лет почтут своим присутствием ж/м Сокол-1 и Сокол-2, и посмотрят на воздушные теплотрассы, которые много лет отапливают воздух. Во дворе дома №5 Сокол-1 идома №45-47 Сокол-2 трубы отопления совсем без утеплителя. Вот так много лет готовятся к зиме. Відповісти | З цитатою
Варвар  (03.07.15 19:57): Мэр -хозяствениик, звучит красиво, только среди кандидатов, только Крупский и занимался хозяйством за спиной Куличенко, который открывал фонтаны.А как авария или ЧП сразу выставляла власть Крупского успокаивать толпу. Из Приднепровска пишут, что отключили воду всему 21 кварталу с обеда примерно, видимо тоже в рамках подготовки к отопительному сезону:) . Відповісти | З цитатою
Алек  (03.07.15 17:15): Нужен хороший мер-хозяйственик! А не чиновник ознакамливающийся с ходом ведения работ! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті