Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Інспектори ДАІ виявили водія, який керував автівкою сумнівного походження

 Інспектори ДАІ виявили водія, який керував автівкою сумнівного походження
08.07.2015 року інспекторами ВДАІ з обслуговування м. Дніпропетровська під час несення служби по вул. Набережна Заводська був зупинений автомобіль марки «Opel Vectra». За кермом автівки перебував 23-річний місцевий мешканець.

При перевірці реєстраційних документів та звірки номерів вузлів агрегатів виникла підозра в підробці свідоцтва про реєстрацію. При перевірці по базі даних АІС “УГОН” було встановлено, що дата реєстрації, номер свідоцтва про реєстрацію та номер кузова не співпадають з записами в базі.

Для подальшого розгляду справи водія та авто доставлено до Ленінського райвідділу міліції, подія зареєстрована в Журналі Єдиного Обліку. Триває перевірка.

Державтоінспекція вкотре нагадує, будьте уважними та обережними при купівлі транспортних засобів. А щоб не потрапити в схожу ситуацію, перш ніж віддати власнику авто кошти рекомендуємо звернутися до центрів з надання послуг пов’язаних з використанням транспортних засобів, де кожен матиме можливість за допомогою наявних баз ДАІ впевнитись в справжності ідентифікаційних номерів вузлів, агрегатів та реєстраційних документів свого майбутнього автомобіля, а також перевірити, чи не розшукує Ваш майбутній автомобіль справжній власник. Також зважуйте ризики при купівлі авто за дорученням. Пам’ятайте, нотаріус не перевіряє авто за відповідними базами ДАІ.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:


  


Днепрянин  (13.07.15 13:52): А где такие центры есть? Дайте координаты!!! Пожалуйста!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті