Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Петриківщині з’явиться новий новий навчально-виховний комплекс

На Петриківщині з’явиться новий новий навчально-виховний комплекс
Батькам дошкільнят с. Чаплинка Петриківського району ні з ким залишити малечу на час робочого дня. Дитячого садочка в селі немає, а до сусідніх добиратися далеко. З такою проблемою прийшла на особистий прийом голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка мешканка Чаплинки.

Очільник області запевнив: вже до кінця цього року в селі відкриється новий навчально-виховний комплекс, відвідувати який зможуть 60 дошкільнят.

«У нас в селі дуже багато дошкільнят. Найближчий дитячий садочок знаходиться в сусідньому селищі за 7 кілометрів. Хтось просить приглядіти за малечею дідусів та бабусь, а хтось просто змушений покинути роботу. Моїм дітям 3 та 5 років. Я не можу піти працювати, адже ні з ким їх залишити», - пояснила мешканка Чаплинки Яна.

З проблемою, яку намагаються вирішити не перший рік, мешканці села звернулися на особистий прийом очільника області. Валентин Резніченко одразу ж заспокоїв батьків. Вже цього року 60 дошкільнят підуть до дитячого садочка у рідному селі. Для цього Чаплинську загальноосвітню школу реконструюють під навчально-виховний комплекс. На роботи з обласного бюджету та Державного фонду регіонального розвитку витратять 7,6 млн. гривень.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:





хмара  (13.07.15 07:34): А я подумал: - коммунестическая пропоганда закончилась более двадцати год назад. Как оказалось, я горько ОШИБСЯ. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті