Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
10:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську спокій містян охороняє велопатруль

|«« «« »» »»|

З початком літа у Дніпропетровську у складі патрульної служби міліції розпочав несення служби велопатруль.

Завдяки патрулюванню на велосипедах вдалось охопити такі місця масового відпочинку громадян, як Фестивальний причал, Монастирський острів, вул. Набережна Леніна, парк ім. Лазаря Глоби тощо.

За цей час значно зменшилася кількість так званих «вуличних» злочинів – грабежів та розбоїв.

Нещодавно правоохоронці у складі велопатруля допомогли дідусеві знайти онучку, з якою він прийшов прогулятися по парку. Дідусь звернувся до міліціонерів та розповів, що щойно дитина була поряд з ним, але за мить десь зникла. Правоохоронці оперативно обстежили прилеглу територію, що дозволило встановити місцезнаходження зниклої дівчинки. Онуку повернули щасливому дідусеві.

Також велопатруль швидко зреагував на звернення 71-річного пенсіонера-рибака, у якого зловмисник на велосипеді вирвав сумку з вудочками. Працівники міліції наздогнали грабіжника та затримали його. Рибальські снасті повернули пенсіонеру. Виявилося, що велосипед, за допомогою якого було скоєно злочин, також крадений.

Крім цього, патрульні на велосипедах проводять профілактичні бесіди щодо недопустимості паління та вживання алкогольних напоїв у громадських місцях.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Largolood  (20.07.15 19:41): Безпонтовые дармоеды, смысла от них нету, между поплавком и парусом всегда все бухают и коноплю курят , а они по верху проезжают, и не обращают внимания. С девушкой посидеть негде, одни нарики там. Відповісти | З цитатою
Партизан  (17.07.15 17:35): Тактика наблюдения и выжидания. Патруль прошел или проехал и ближайшие пару часов можешь делать что хочешь. P.S. Нужно быть умным, мудрым, опытным... руководителем чтобы применить волновой, веерный метод патрулирования. Прим. но где же таких найти. Відповісти | З цитатою
Жорж Милославский  (17.07.15 16:47): Покой горожан охраняет команда Коломойского!!! Только благодаря им, мы спим спокойно!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті