Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мешканців Дніпропетровщини навчають правильно харчуватися та позбавлятися шкідливих звичок

Мешканців Дніпропетровщини навчають правильно харчуватися та позбавлятися шкідливих звичок
Майже місяць в амбулаторіях області працюють школи здоров’я для пацієнтів з серцево-судинними захворюваннями. У них навчають основам корисного харчування, розповідають про те, як позбутися шкідливих звичок та залучитися до занять спортом.

Такі уроки вже відвідали понад 7 тисяч мешканців регіону, повідомляють у департаменті охорони здоров’я ОДА.

Дніпропетровщина стала першим регіоном країни, у якому започаткували такі заняття. Мешканців області навчають тому, що лікуватися можна не лише медикаментозно. Велику роль у процесі одужання відіграє здоровий спосіб життя, наголошують у департаменті.

Створення саме таких шкіл пов’язано з великою кількістю людей, які страждають на серцево-судинні захворювання. В області їх близько 870 тисяч.

Дізнатися секрети гарного самопочуття медики запрошують як пацієнтів із серцево-судинними захворюваннями, так і тих, хто просто хоче подбати про себе та близьких. Списки учнів формуються під час прийомів в амбулаторіях, виїздів до пацієнтів додому. Після цього призначається день та час занять. Уроки проводять працівники медзакладів, які пройшли відповідне навчання. Тренінги для них організовували в обласному департаменті охорони здоров’я. На них запрошували провідних лікарів зі всієї країни.

Сьогодні школи здоров’я працюють в усіх 405 амбулаторіях регіону. У них вже пройшло 535 занять, до яких долучилися більше 7 тисяч бажаючих.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Адольф Алоизович  (06.08.15 17:52): Вредные привычки - это нормально питаться , работать не блоее 8 часов день иметь достойные работу и зарплату ?Нас от этого хотят отучить ? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті