Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
14:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Українських поліцейських вчать дніпропетровські тренери

Українських поліцейських вчать дніпропетровські тренери
15 тренерів з Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ (ДДУВС) увійшли до групи, яка вчить патрульних поліцейських по всій Україні. Всього в групі - приблизно 100 чоловік. Наших земляків - більше, ніж тренерів з інших міст.

Зараз група вчить патрульних в трьох містах: «У Києві підготовку вже завершили, зараз навчаємо у Львові, Харкові та Одесі», - розповів начальник кафедри тактико-спеціальної підготовки ДДУВС, сертифікований тренер Олександр Комісаров.

Самих тренерів нової поліції місяць навчали американські патрульні з Невади, Огайо і Каліфорнії. Набір проходив у три етапи. На першому взяли бійців спецпідрозділу. На другому і третьому - миротворців і педагогів з вишів МВС. «Були теорія і практика. На практиці виконували тактичні завдання - зупинка автомобіля, патрулювання, вхід в будівлю, погашення конфлікту з водієм, перевірка документів, виписування штрафів тощо. Багато займалися в спортзалі», - повідав Олександр Комісаров.

За його словами, сертифікований тренер повинен мати хорошу фізичну і тактичну підготовку, а також розуміння філософії роботи на вулиці: «Толерантне спілкування з людьми, гасіння конфліктів оперуючи буквою закону, поводження зі зброєю. Тренер навчає цьому кадетів, тому й сам має на цьому знатися».

Як пояснив педагог, ДДУВС вже 4 роки застосовує міжнародні програми навчання та підвищення кваліфікації правоохоронців: «Це великий комплекс заходів від вибору правильної дистанції під час роботи з правопорушником і використання спецзасобів, до спілкування з людьми. У нашого університету суттєві напрацювання в цьому питанні. Саме тому в тренерській групі педагогів з нашого міста більше, ніж з інших», - пояснив Олександр Комісаров.

Вже більше 8000 жителів Дніпропетровщини виявили бажання служити в новій патрульній службі.


Gorod.dp.ua на Facebook.


robertino loretti  (06.08.15 15:32): Та да, расскажите нам поподробнее, как амеровские копы, которые вас обучали, у себя дома толерантны к населению! Короче,чуют мои тапочки, скоро за малейшую провинность будут стрЭлять на поражение.Как в колыбели демократии Америке... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті