Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
18:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У місті обрізають сухі дерева та видаляють аварійні

|«« «« »» »»|

На сьогодні комунальним підприємством «Міськзеленбуд» обрізано 377 дерев, видалено – 690 аварійних дерев.

Про це під час виїзного брифінгу повідомив директор комунального підприємства «Міськзеленбуд» Михайло Крутіков.

«Зараз бригади нашого підприємства видаляють аварійні дерева на Запорізькому шосе, зокрема тут планується прибрати 8 сухостоїв. Окрім того, комунальники обрізають сухі гілки на вулиці Набережній Леніна. Працюємо у першу чергу за зверненнями громадян, видаляємо аварійні дерева, які загрожують життю людей, нависають над електро-, тепломережами, або ж знаходяться поряд із дитячими садками чи школами», - сказав Михайло Крутіков.

Він додав, що для видалення аварійних дерев та для санітарної обрізки слід написати заяву до департаменту комунального господарства та капітального будівництва міської ради (вул. Виконкомівська, 6). Далі спеціальна комісія приїде на об'єкт та прийме рішення, що робити з деревом – обрізати чи видалити.

За словами директора комунального підприємства, з початку року надійшло 917 звернень на обрізку дерев. На сьогодні проінспектовано 562 об'єкти.

До кінця року «Міськзеленбудом» планується обрізати понад 1 тисячу дерев та видалити – 827, додають на підприємстві.

Gorod.dp.ua на Facebook.


7575  (12.10.15 19:24): а убирать за собой кто будет? На Парусе напилили веток и бросили, за то пропиарились громко. Відповісти | З цитатою
конфетти  (23.08.15 13:27): про ёлку на к.Маркса 45 не удаляйте комментарий, просто подойдите и посмотрите Відповісти | З цитатою
Вера  (23.08.15 01:23): Вважаю, що в місті НЕОБХІДНО видалити перш за все СУХІ дерева, видалення яких не викликає сумнівів у пересічних громадян.

Потім, з комісією до складу якої входять крім чиновників ще й НЕБАЙДУЖІ громадяни (по бажанню), дослідити хворі (фаутні) дерева. Для цього потрібно лише розмістити на сайті міськради місце та час збору комісії та адресу дослідження дерев.

Є інші пропозиції?
Відповісти | З цитатою
Вера  (23.08.15 01:05): Прошу всіх мешканців міста не бути БАЙДУЖИМИ і у разі видалення дерев (крім сухих) будь-якою організацією (в тому числі і КП "Міскзеленбуд") ТЕРМІНОВО викликати міліцію та екологічну інспекцію.

Ці організації повинні перевірити наявність дозвільних документів на видалення дерев: "АКТУ обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню по даному адресу" (завжди) та ОРДЕРУ на видалення дерев (не завжди).
Відповісти | З цитатою
Вера  (23.08.15 00:52): Хочу звернути увагу мешканців міста на те, що ОСНОВНІ ЗУСИЛЛЯ зеленбудовців направлені на "розпил" бюджетних коштів. В цьому році це близько 26 млн. грн. (минулого року 9 млн. грн.).

Основна сума бюджетних коштів витрачається НЕ НА СТВОРЕННЯ НОВИХ зелених зон та поліпшення якості життя мешканців міста, а на ЗНИЩЕННЯ ВЖЕ ІСНУЮЧИХ (висаджених іншими поколіннями) дерев.

В нашому місті НЕ З'ЯВЛЯЮТЬСЯ НОВІ сквери та парки бо їх НАЯВНІСТЬ (висадили чи ні дерева) легко перевірити контролюючим органам, а "омолодження" та видалення дерев - справжнє "золоте дно". Ніхто не зможе порахувати видалені дерева по всьому місту, якщо не проводилася інвентаризація (не пораховані) зелених насаджень.

В цьому році ми спостерігаємо справжній ЛІСОПОВАЛ в місті.

Причини - ЖАДНІСТЬ чиновників, БЕЗКАРНІСТЬ за незаконне видалення дерев, зубожіння населення та підвищення цін на газ та опалення.

Зелені насадження сприймаються ділками, зеленбудовцями та населенням як ДРОВА і це страшно.
Відповісти | З цитатою
Вера  (23.08.15 00:10): ЛІСОРУБИ!

На Б.Слави посеред зеленої зони, незважаючи на численні обурення мешканців ж/м Перемога, зеленбудовці спиляли саме високе, розлоге, рівне, зелене та красиве дерево НАШОГО бульвару - тополь діаметром 126 см (обхват - 4 м).

Версій видалення декілька і всі БЕЗГЛУЗДІ.

1 - тополь пуховий (наявність пуху, жолудів, каштанів та ін. НЕ ДАЄ ПРАВА на видалення);

2 - вік дерева (вік дерева як і вік людини не дає права на його знищення, має значення лише СТАН ДЕРЕВА, а він був відмінним);

3 - дерево не "вписується" в реконструкцію бульвару (потрібно "відмити" бюджетні кошти за видалення дерева, заробити на реалізації ДРОВ, а потім списати десятки тисяч на посадку НОВИХ дорогих саджанців, котрі засохнуть так само, як і дерева висаджені на бульварі восени минулого року);

4 - дерево може пошкодити комунікації..., але вони там ВІДСУТНІ.

Дійсна причина в тому, що НАЧАЛЬНИК тикнув у дерево пальцем, а підлеглі не посміли йому заперечити і побігли наввипередки виконувати йог
Відповісти | З цитатою
Вил-куль  (22.08.15 15:51): Главное , чтобы людей не обрезали, куроме тех кому по вере положено Відповісти | З цитатою
Виктор Березка  (22.08.15 08:31): Значит не только переименованием живет город, а есть настоящие труженики, которые хотят сделать Днепропетровск краше и уютнее. Слава им.
Кстати, а на многих ветках кое-кто пытается высказаться, что пенсионерам, которые против переименования, пора уходить в мир иной (может еще и примут однозначный закон о досрочном уходе...), а жить дайте молодым. В этом случае есть предложение такого порядка - пусть молодые люди, кто высказывается о переименовании, построят хотя бы собачью будку и называют ее, как им захочется, кроме Адика Гитлера.
Днепропетровск строили отцы, матери, дедушки и бабушки современной молодежи и этот город будет жить с этим именем всегда. С того, что было в истории города, практически ничего не осталось. Все должно носить то имя, которое наиболее масштабно представлено.
Такова позиция движения "Патриоты Приднепровья", которое идет на выборы с партией "Справедливость". Кто с нами, ждем единомышленников!
Відповісти | З цитатою
Воронцова 77  (21.08.15 20:31): Обратите внимание на двор пр.Воронцова77 может спасете кому-то жизнь! Відповісти | З цитатою
Андрей  (21.08.15 19:17): Молодцы!!! За эти 5 месяцев когда пришел новый директор, столько всего сделанно Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті