Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Антимонопольний комітет України відмовив у задоволенні скарги підприємства «Богдан Моторс»

Антимонопольний комітет України відмовив у задоволенні скарги підприємства «Богдан Моторс»
фото itc.ua
Антимонопольний комітет України відмовив у задоволенні скарги підприємства «Богдан Моторс» щодо укладання договору по акценту на закупівлю 10 одиниць тролейбусів для Дніпропетровська.

Про це повідомили у департаменті транспорту та зв’язку Дніпропетровської міської ради. У зв’язку з цим комунальне підприємство «Дніпропетровський електротранспорт» приступатиме до укладання договору з переможцем тендеру «Дуотранс» на поставку 10 тролейбусів «Дніпро Т103» виробництва Південного машинобудівного заводу. Їх поставка орієнтовно буде здійснена у вересні-жовтні поточного року.

Крім того, зараз проводиться обговорення умов договору з переможцем останнього тендеру на закупівлю ще 10 нових тролейбусів для міста. Переможцем стало «Науково- технічне підприємство» СТГ «Інжинерінг», зазначають у департаменті.

За результатами зустрічі керівництва міської ради з громадськістю міста досягнуто домовленостей по відновленню роботи соціальних маршрутів, ініційованих однією з громадських організацій.

Зокрема, запропоновано схему укладання з профільними виконавчими органами договору на перевезення пасажирів по соціальним тарифам на затверджених виконкомом автобусних маршрутах загального користування, додають у департаменті.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Пипитовский Беспредел  (30.08.15 12:31): Норм разыграли) Вообще победу в Сумах отдали Богдану чтоб тут взять заказы. Сумской тендер еще смешнее и циничнее чем Днепровский, но там активистов мало было.. да и тут не об этом... У меня 2 вопроса: 1) Как ЛАЗ поставит троллейбусы сборки 2015 года если во Львове производственные линии уже вырезали, а в Джиджинске еще не подготовили? Это наверное будут машины изготовленные ранее и реализуемые в связи с банкротством. или же мы снова вляпаемся.. 2) Готов ли горэлектротранспорт к работе на новых машинах? Может выясниться что водителей нет, надо набирать, учить Відповісти | З цитатою
DedLenin  (29.08.15 08:53): https://auto.mail.ru/article/54794-laz_ukrainskii_zavod_okaz alsya_polnostyu_unichtozhen/
про ЛАЗ
Відповісти | З цитатою
петро  (28.08.15 19:27): А почему в первом тендере победил Дуотранс (МАЗ), а во втором СТГ Инжинеринг (ЛАЗ), что изменилось за пару месяцев? Відповісти | З цитатою
Блогер. Анархист.  (28.08.15 18:24): Ура! Победа ЮМЗ и Лазов.
На лазах ездил, претензий нет.
Так же, как нет претензий и к Мазам.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
DedLenin  (28.08.15 17:42): Богданы по ттх гораздо лучше и новее Мазов !! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті