Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До Дня міста у Дніпропетровську у дитячому садку та НВК відкрито дві додаткові групи

До Дня міста у Дніпропетровську у  дитячому садку та НВК відкрито дві додаткові групи
До Дня міста у Дніпропетровських у існуючому дитячому садку та навчально-виховному комплексі відкрито дві додаткові групи на 40 місць.

Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.

Зокрема, одну групу відкрито у дитячому садку № 155, іншу – у дошкільному відділенні НВК № 110. Окрім того, з початку року було відновлено роботу дошкільного навчального закладу №201, де відкрито 1 групу на 20 дітлахів, а також створено навчально-виховний комплекс №72 з двома групами на 40 місць.

В управлінні зазначають, що до кінця року планується відкрити 14 додаткових груп у вже існуючих дошкільних навчальних закладах та навчально-виховний комплекс №92 з однією групою на 20 місць.

Загалом за останніх 5 років у місті відкрито 104 додаткових групи на базі вже діючих дошкільних навчальних закладів на понад 2 тисячі місць та відновлено роботу 8 дитсадків на 665 місць для маленьких дніпропетровців.

На сьогодні у Дніпропетровську функціонують 204 дошкільних навчальних заклади та навчально-виховних комплекси з дошкільними відділеннями, серед них 176 дошкільних навчальних закладів комунальної форми власності, 1 – державної та 4 – приватної, а також 22 навчально-виховні комплекси комунальної форми власності та 1 приватної, додають в управлінні.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті