Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Дніпропетровщина – ключовий регіон для стабілізації ситуації в Україні», - екс-депутат Бундестагу

«Дніпропетровщина – ключовий регіон для стабілізації ситуації в Україні», - екс-депутат Бундестагу
Виола фон Крамон-Таубадель
Німецькі політики впевнені – Дніпропетровщина є одним з ключових регіонів для стабілізації ситуації в Україні.

Щоб налагодити контакти з тими, хто формує нову політику країни, депутати парламенту землі Саксонія-Анхальт приїхали до Дніпропетровської облдержадміністрації.

Про це заявила колишній депутат Бундестагу, економіст з сільського господарства Віола фон Крамон-Таубадель на зустрічі керівництва регіону з німецькою делегацією.

Серед обговорених питань - підготовка до місцевих виборів, на яких візьмуть участь нещодавно сформовані територіальні громади.

«Ми вболіваємо за те, щоб в Україні і на Дніпропетровщині з'явилися якісно нові політики. Але для цього вибори мають пройти максимально прозоро і чесно», - зауважила колишній депутат Бундестагу, економіст з сільського господарства Віола фон Крамон-Таубадель.

Радник голови ОДА Гліб Пригунов підкреслив, що найважливіше питання, якому керівник Дніпропетровщини Валентин Резніченко приділяє особливу увагу, - це безпека місцевих виборів.

«У нас під боком бойові дії. Наша область межує із зоною АТО. Є ризик, що вибори супроводжуватимуться провокаціями, у тому числі й силовими. Тому ми зобов'язані забезпечити безпеку громадян. Особливо в районах, які сусідять із Донецькою областю», - пояснив Гліб Пригунов.

В цілому, як зазначив радник голови ОДА, мешканці регіону підтримують процес децентралізації та нове виборче законодавство: «Відкриті партійні списки, це дуже серйозний і важливий крок у розвитку демократії. Люди розуміють це і підтримують нас».

«Велика частина політиків Європи дивиться на Київ. А ми впевнені, що саме Дніпропетровщина - один з ключових регіонів для стабілізації ситуації в Україні. Фокус нашого приїзду - контакти з тими, хто формує нову політику. Спасибі за цю зустріч», - подякувала керівництву регіону Віола фон Крамон-Таубадель.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Poma  (15.09.15 23:15): Экс-депутаты всегда должны "пообещать" для возврата власти... Відповісти | З цитатою
Небо славян  (15.09.15 00:17): Я здесь Відповісти | З цитатою
Рос  (14.09.15 19:49): Что-то немцы к нам зачастили. Интересно, им американцы разрешили? Если так, то теперь нам при изучении иностранного языка больше внимания нужно уделять немецкому, нежели английскому. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті