Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
04:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Литовський друг бійців АТО Рамунас прилетить на Дніпропетровщину

Литовський друг бійців АТО Рамунас прилетить на Дніпропетровщину
Екскурсії, зустрічі з бійцями і медаль - так зустрінуть литовського воїна Рамунаса Серпатаускаса на Дніпропетровщині. Рамунас за власною ініціативою зустрічає бійців АТО, які прилітають до Литви на реабілітацію, проводить їм екскурсії країною і проводжає додому, в Україну. В знак подяки Дніпропетровська облдержадміністрація запросила його до нас.

Про це розповів радник керівника області Віталій Литвин.

Рамунас прилітає в Дніпропетровськ 14-го жовтня. Його візит організувала команда глави ОДА: «Вже рік литовський хлопець абсолютно безкорисливо допомагає українським воїнам, - зазначив Віталій Литвин. - Ми хочемо віддячити йому. Тому ми запросили Рамунаса до нас і нагородимо його відзнакою «За оборону країни».

У програмі подорожі - екскурсія по місту, відвідування 25-ї Дніпропетровської повітряно-десантної бригади, зустріч з друзями-воїнами, які літали до Литви, і багато іншого.

Сам Рамунас запрошенню дуже радий: «Я ніколи не був в Україні, але стежу за тим, що у вас відбувається, і сподіваюся на скоріший мир, - розповів він. - Найголовніше для мене - зустрітися з хлопцями, які літали до Литви. Вони стали для мене справжніми друзями. Ще хочу з'їздити на блок-пости, у військові частини, поспілкуватися там з бійцями. І, звичайно ж, побувати, нарешті, в Дніпропетровську! Дуже багато про нього чув».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Чернівчанин  (05.10.15 16:46): Рамунас Сепаратаускас ... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті