Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровський солдат і вчителька запросили литовця Рамунаса на весілля

Дніпропетровський солдат і вчителька запросили литовця Рамунаса на весілля
Литовського військового Рамунаса Серпатаускаса запросив на весілля боєць АТО Ігор Сулим. Рамунас допомагає українським воїнам, які приїжджають до Литви на реабілітацію. Водить на екскурсії, показує країну. На теплоту атошники відповідають теплотою. Запрошення на весілля Рамунас отримав в Дніпропетровській облдержадміністрації.

Ігор з 93-ої бригади зустрів свою любов Оксану після того, як пережив, напевно, найгірший кошмар у своєму житті: «Ми їхали по «коридору» з Іловайська, коли нас почали бомбити і обстрілювати, - розповідає Ігор Сулим. - Мене поранили, кулі увійшли в шию і руку, осколок - в ніс. Взяли в полон, але через два дні передали Червоному хресту. Ті відправили мене до Запоріжжя, звідти - у Дніпропетровськ».

У Дніпропетровському військовому госпіталі Ігорю надали першу допомогу. Там він і зустрів вчительку, яка стала волонтером, Оксану: «Вона допомагає бійцям, - розповідає Ігор і міцно обіймає кохану. - 13-го вересня вона провела мене до аеропорту. Я полетів на лікування та реабілітацію в Литву».

Там Ігор провів три місяці. Каже, зустріти Рамунаса було великим везінням: «Він організував купу екскурсій. Возив до Вільнюса, показував історичні місця, музеї. Рамунас - безвідмовна людина. Коли я сказав йому, що хочу запросити в Литву мою дівчинку Оксану, він відповів - «подумаю», - продовжив Ігор.

Думав литовець не довго. Через пару днів приніс запрошення в країну для дівчини: «Я запитав, скільки це коштує. Рамунас сказав - за рахунок Міністерства оборони Литви. Через тиждень до мене приїхала моя Оксана. Рамунас знову провів для нас екскурсії та зводив на балет у Вільнюсі».

20 листопада Ігор і Оксана одружуються. Серед гостей найпочесніший - Рамунас: «Ми офіційно запрошуємо тебе і твою сім'ю на весілля», - посміхається Оксана. «Дякую! Я дуже постараюся прилетіти!», - пообіцяв Рамунас.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Парк Ракет  (19.10.15 17:44): Нехай учней своих учительница на свадьбу пригласит - шобы запомнили молодой и красивой.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті