Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
06:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровська ОДА відновлює стадіон «Трудові резерви», - Валентин Резніченко

|«« «« »» »»|

Стадіон «Трудові резерви» роками залишався покинутою руїною, аж до кінця жовтня 2015-го. Тоді й почався капітальний ремонт. Зараз спорткомплекс відновлено на 40%. За планом, до нового року стадіон заблищить, як нова гривня.

На «Трудових резервах» кипить робота. Вже демонтували старі електроопори і ступені будівлі стадіону. Стару електропроводку замінили новими кабелями, майже закінчили будівництво підпірних стін. Земляні роботи з устрою дренажу футбольного поля завершено на 50%.

Попереду - огорожа спортмайданчику, фундамент під прожекторну щоглу і самі прожектори, сходи, гучномовці, електропостачання та дощова каналізація. Все це планують зробити до 30 грудня цього року. У наступному - прокласти бігову доріжку. Зараз зробити це неможливо через несприятливі погодні умови.

«Складна ситуація в країні - не привід сидіти склавши руки. Регіони повинні розвиватися. Така позиція у Президента України Петра Порошенка. Її розділяє й Дніпропетровщина. Тому ми запустили масштабне будівництво стратегічно і соціально важливих об'єктів», - зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. Зараз у всіх куточках області зводять і ремонтують 17 лікарень, 25 дитсадків і шкіл, 27 водогонів тощо.

На ремонт «Трудових резервів» з держбюджету виділили 30 мільйонів гривень. Питання відновлення найбільшого легкоатлетичного стадіону області не вирішувалося роками. Щоб виправити ситуацію, керівник Дніпропетровщини Валентин Резніченко особисто звернувся до Кабінету Міністрів. Уряд і Комітет Верховної Ради з питань бюджету виділили довгоочікувані кошти.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


демон  (25.11.15 23:41): а хорошо бы вспомнить об укоцанном Славутиче, которые разЛОМАЛИ Т. Н. ПАТРИОТЫ, НО КОТОРЫЙ ТАК И НЕ ПРИНЯЛ НИ ОДНОГО ВЕРТОЛЕТА С РАНЕНЫМИ!!! Відповісти | З цитатою
Аарон Моисеевич  (25.11.15 17:18): Молодцы! Наши ребята-спортсмены ЗАСЛУЖИЛИ ТАКОЙ ПОДАРОК своими победами на соревнованиях разного уровня!!! Відповісти | З цитатою
Лучше б  (25.11.15 16:00): заводы города вернули в рабочее состояние ! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті