Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
06:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

2,5 тис спецмашин прибиратимуть дороги Дніпропетровщини в разі зимової негоди

2,5 тис спецмашин прибиратимуть дороги Дніпропетровщини в разі зимової негоди
Дніпропетровщина готується протистояти негоді. На старті – уся снігоприбиральна техніка. Обслуговуватимуть регіон у зимовий період більше 2,5 тис. спецмашин, півтисячі з яких – комунальні. Також в усіх містах та районах області будуть облаштовані «теплі пункти» для населення. Органи місцевої влади попереджені про відповідальність за стан доріг та роботу транспорту.

На цьому наголосили в департаменті житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської ОДА.

В області працює оперативний штаб з підготовки до зими. У ньому звітують: «Спецтехніка – готова, посипальні матеріали та паливо також є». Налагоджена й тісна взаємодія з метеорологами. Щойно синоптики прогнозуватимуть погіршення погоди – техніка займатиме позиції на дорогах у містах і районах.

«Сьогодні всі снігоприбиральні машини сконцентровані на місцях. А це значить, що там – і вся відповідальність за безпеку на зимових дорогах, за безаварійну роботу транспорту. Все залежить від оперативності та узгодженості служб. Ми бачимо в містах нових очільників. Тож, зима стане для новообраних голів першим випробуванням на посаді», – підкреслив Валентин Резніченко.

Аби взимку утримувати в належному стані понад 16 тис. км доріг, підготовлені 412 одиниць комунальної спецтехніки. «Крім того, є домовленість з директорами підприємств та організацій про залучення додатково близько 700 машин. Заготовлено близько 50 тис. тонн посипального матеріалу. Цього цілком вистачить, щоб убезпечити автошляхи», – зазначив директор департаменту Андрій Коломоєць.

Він додав, що автопарк спецтехніки на Дніпропетровщині постійно оновлюється. Цього року за обласний кошт придбали 32 спецмашини. На них витратили 125 млн. грн. Усю передали населеним пунктам. На початку грудня автівки отримали ще Дніпродзержинськ, Нікополь, Марганець, Синельникове та Тернівка.

Готова до роботи за призначенням й снігоприбиральна і аварійна техніка рятувальників Дніпропетровщини. В обласному управлінні ДСНС обіцяють: у разі снігових заметів ліквідовувати наслідки негоди будуть 1,5 тис. автівок.

В усіх містах та районах області облаштують стаціонарні пункти обігріву для населення. Вони розпочнуть свою роботу при зниженні температури до -10 С. Тут можна буде отримати гарячий чай та першу медичну допомогу. У разі сильних морозів працюватимуть пункти «на колесах».

Gorod.dp.ua на Facebook.


глобальный потеплятор  (16.12.15 18:55): Повезло им в этом году с погодой. Відповісти | З цитатою
Шамсиддин Икромзода  (16.12.15 18:10): и, шо? и,ШО? итак обувательство будет до тех пор, пока нового начальника комунхоза не возьмём за ГЛАНДЫ и он не ответит - ЗА,ЧТО ОН ПОЛУЧАЕТ ЗАРПЛАТУ??? Відповісти | З цитатою
Аарон Моисеевич  (16.12.15 18:08): нам всё равно , что 2.5 машины, что 2500 ! всё равно выпадет снег и городу придёт п...Ц! Жители, пешеходы, водители будут брошены на произвол судьбы! К вечеру, как обычно ВЫПОЛЗУТ гаишники... А потом безОТВЕТСТВЕННЫЕ лица начнут нам ВРАТЬ! Врать о тысячах тонн соли и песка высыпанных на дороги. Врать о десятках и сотнях едениц техники БОРОЗДЯЩИХ НАШИ УЛИЦЫ!!! Ждём первого снега и СТАРОГО ПИ...жа!!! Відповісти | З цитатою
Улыбка  (16.12.15 16:59): Думаю в новости ошиблись.
Будут обслуживать регион в зимний период более 2,5. спецмашины, пол из которых – коммунальные.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (12)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)

•  У Дніпрі переїжджає великий ринок – у чому причина? (5)

•  Дніпровські архітектори допомагають врятувати 500-річний будинок (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті